TanFaster SuperBruin

  tanfaster superbruin

  ColanootEnergie verhogen met de colanoot

  Er bestaan heel wat middeltjes om uw energie te verhogen als je last hebt van vermoeidheid, de ene al wat beter dan de andere natuurlijk. Middelen die nauwelijks werken zijn er in overvloed. Een misschien niet zo'n bekende energieverhoger bespreken we hier, namelijk de Colanoot.

  Het effect van de colanoot

  De colanoot is een vrij sterk opwekkend middel, het werkt stimulerend en het verdrijft de slaap, een beetje zoals koffie maar het psychoactieve effect is veel sterker. Je hebt meer uithoudingsvermogen en een beter concentratievermogen, je kan helder denken, je mentale en fysieke mogelijkheden zullen vergroten. Je ervaart een groter uithoudingsvermogen en meer energie tijdens het werken, dansen, sporten, sex, enz... De Colanoot onttrekt op allerlei manieren energie van de reserves van het lichaam, het kan dus ook aanvullend worden gebruikt om extra vet te verbranden bij een afslankdieet. Colanoot werkt licht afrodiserend en kan ook een bepaalde "high" toestand opwekken.

  Hoe gebruik je het?

  Je kan het gebruiken door één theelepel van het poeder toe te voegen aan uw koffie, thee of warme chocolademelk, dit geeft je alvast wat meer energie. Maar wil je echt een energieboost krijgen dan gebruik je twee lepeltjes, de aangewezen dosering is 2 tot 6 gram per dag, let op met een grotere dosering!

  Indien je de smaak niet lekker zou vinden dan mag je het mengen met een frisdrank en koud drinken. Je kan er ook wat honing aan toe voegen.

  Wat is de colanoot?

  Dit is een zaad van een boom die tot 6 meter hoog groeit, de boom groeit in Afrika, Jamaica en Brazilië. Nadat cocaïne verboden werd werd Colanoot het ingrediënt voor Cola. De colanoot wordt nog steeds gebruikt als sexueel stimulerend middel die vergelijkbaar is met cocaïne.

  Colanoot is prima te gebruiken in combinatie met guarana wat ongeveer hetzelfde effect geeft maar dan milder en minder activerend. Je kan de noot ook in zijn geheel eten maar om een optimaal resultaat te bereiken dien je dit dan wel te combineren met eetbare kalk. De noot kan je een paar maanden bewaren, de opwekkende eigenschappen blijven werkzaam.

  Wat doet de colanoot?

  Colanoot heeft ongeveer dezelfde uitwerking als bij het drinken van koffie. Maar het is wel sterker. Het stimuleert de geest en het verdrijft de slaap en de honger. Uw uithoudingsvermogen neemt toe en uw concentratievermogen verhoogd. Je zal helderder kunnen denken. Het heeft ook een licht afrodiserende weking. Bij lichamelijke inspanningen zoals sport, dansen of seks zal het uw fysieke mogelijkheden versterken. Colanoot haalt energie uit de reserves van uw lichaam. Het kan dan ook gebruikt worden als een aanvullende vertverbrander wanneer je wil afslanken.

  • Heeft stimulerende eigenschappen
  • Onderdrukt het hongergevoel
  • Heeft vetverbrandende eigenschappen
  • Verhoogt het euforisch gevoel
  • Verbetert het immuunsysteem
  • Het kan migraine verlichten
  • Kan helpen bij een erectiestoornis

  Bijwerkingen

  De bijwerkingen zijn mogelijk rusteloosheid en slapeloosheid, neem de Colanoot niet te laat in de namiddag omdat je dan waarschijnlijk een slaapprobleem zal hebben. Gewenning, slapeloosheid, nervositeit en hoge bloeddruk kunnen optreden bij langdurig en intensief gebruik.

  Video: colanoot boerderij